Linky :: 
  
 Index | Registrácia | Hľadať | Galéria | Diskusia | Neprihlásený užívateľ  //Utorok, 11. Decembra 2018 

Ochrana osobných údajov

Podľa § 60 Zákona č.18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len Zákon) , sprístupňuje Gymnázium Ružomberok nasledovné informácie:

1.)
kontaktné údaje zodpovednej osoby: PhDr. Martin Karkošiak,
tel. 044-4323104, mkarkosiak@gmail.com

2.)
účel spracúvania, na ktoré sú osobné údaje určené: vedenie personálnej, ekonomickej a ostatnej agendy v súlade s platnou legislatívou, vykonávanie výchovno-vzdelávacej činnosti v súlade s platnou legislatívou,

3.)
kontaktné údaje Úradu na ochranu osobných údajov SR: Hraničná 12, 820 07 Bratislava, tel. 02/ 323 13 214,

4.)
Dotknutá osoba má právo podať návrh na začatie konania podľa § 100 Zákona, ako aj žiadať od príslušného orgánu prístup k osobným údajom, ktoré sa jej týkajú, ich opravu, vymazanie alebo obmedzenie ich spracúvania.
          
Prihlásenie
Login:
Heslo:

Počasie

Anketa
Ako často navštevujete naše stránky?
(8043 hlasov)

Denne
45%

Týždenne
27%

Občas
28%

Hľadať
 
v článkoch
v novinkách
v hlavnom menu
v diskusiach

Čítané
Rozlúčka s maturantmi

Beseda s ministrom vnútra Róbertom Kaliňákom

Deň plný fyziky

Elektronická žiacka knižka aktuálne

Fyzika v praxi - Atómová elektráreň Mochovce

Sessions
Naše stránky si práve číta 356 čitateľov, z toho je 0 zaregistrovaných

BackEnd
Odkazy na nové články je možné preberať pomocou backend.php

Naša ikona
Páčia sa Vám naše stránky ? Ak áno, podporte nás prosím a umiestnite si na svoju stránku našu ikonku:





Copyright 2009 Gymnázium Ružomberok, All rights reserved.
Powered by DEV web management system